Paw Amdisen - spidskandidat

Jeg er spidskandidat for SF i Horsens Kommune ved  kommunalvalget den 21. november.
 
I perioden fra 2010-2013 sad jeg i byrådet og var bl.a. formand for Bæredygtighedsudvalget og medlem af Børne- og skoleudvalget.
 
Horsens Kommune er i disse år inde i en rivende udvikling. Der bygges ud og kommunen er et aktivt tilvalg for rigtig mange.
 
Min bekymring er, at vi midt i glæden over at være en kommune i udvikling og fremdrift glemmer at få alle med.
 
Kommunen har en historisk arv, der gør, at mange lige nu ikke får de muligheder for et godt liv, som de burde have. Men tendenser i tiden gør også, at uligheden vokser. Økonomisk, men også i forhold til uddannelse, sundhed og andre levekår.
 
Jeg går derfor til valg på et ønske om og en politisk vilje til, at vi får brudt den sociale og menneskelige skævvridning lokalt, så den vækst vi oplever i kommunen for øjeblikket bliver en bæredygtig vækst, og en vækst for flertallet - ikke de få.
 
Dette kommer til at kræve store investeringer i kernevelfærden og den sociale indsats - på børneområdet, i folkeskolen og på ældreområdet - og helt knivskarpe og forpligtende mål for bekæmpelse af ulighed og negativ social arv.
 
Samtidig med at den sociale balance og bæredygtighed skal være i fokus vil jeg også være garant for at væksten i Horsens sker på en grønt og klimamæssigt forsvarligt grundlag, hvor genanvendelse, miljøhensyn og grøn omstilling går hånd i hånd med erhvervsudvikling og beskæftigelse.

 

Info om Paw:

HF-lærer ved Horsens HF & VUC og lokalformand for SF.
 
41 år. Er gift, har tre børn i alderen 8-14 år og bor i Torsted 
 

Kontakt:

Paw Amdisen
 
Hindbærhegnet 8
8700 Horsens
 
Tlf. 2282 3756
 
Mail: pawamdisen@yahoo.dk
 
 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK

Socialistisk Folkeparti i Horsens  | sfhorsens@gmail.com