Martin Ahrnkiel

 
Jeg hedder Martin Ahrnkiel og er 25 år gammel. Til dagligt læser jeg til sygeplejerske, er formand og stifter af LGBT- og mangfoldighedsforeningen Paletten og vikarierer i hjemmeplejen.
 
Min jobhistorik er enorm, og jeg har solgt alt fra sko til juletræer, samlet alt fra skibsdele til papkasser og lavet alt fra burgers til juice. Dette tror jeg på vil komme mig til gode, hvis jeg bliver valgt ind i byrådet, da jeg har set vores kommune fra mange forskellige sider, i mange forskellige lys og på både godt og ondt.
 
Mit menneskesyn er præget af lighed, tolerance, solidaritet og ”plads til alle”. Jeg vil kæmpe for, at de rigtige rammer vil blive skabt, så vi kan rumme så mange mennesker som muligt, skabe de bedste betingelser for hvert enkelt individ og sikre, at alle kan leve et sundt og meningsfuldt liv uanset, hvem og hvad de er og hvorfor, de er det.

Et andet emne, der står mit hjerte nært er vores blomstrende kulturliv. Vi har så mange ting at være stolte af – men vi skal ikke stoppe her. Vi skal blive ved med at udvikle os på det kulturelle område. Skabe kultur i Horsens for dem, der bor i Horsens. Store events og navne bøjet i neon er vigtige for vores navn udadtil. Men kultur behøver ikke at slutte af med konfetti og festkanoner hver gang.
Kultur er sammenværd. Og hvordan vil vi gerne være sammen? Og hvor forskellige måder, vil vi gerne være sammen på? Det er sådan nogle spørgsmål jeg gerne vil bringe med ind i byrådet.

Dette var en kort intro til, hvad jeg er for én. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer alle derude på gaderne og få en god snak om, hvordan Horsens Kommune skal se ud i fremtiden.

 

Info om Martin:

 
25 år og sygeplejerskestuderende 
 
 

Kontakt:

 
Martin Ahrnkiel

Gersdorffsgade 3 st. Th.
8700 Horsens

Tlf. 3151 4954

Mail: martinahrnkiel@gmail.com

 

 

FØLG MIG PÅ FACEBOOK

Socialistisk Folkeparti i Horsens  | sfhorsens@gmail.com