Line Højager Madsen

Jeg hedder Line Højager Madsen og er 24 år gammel og læser til pædagog. Det betyder også at jeg har erfaring med forskellige dagtilbud i kommunen, og jeg ved at pædagogerne og de andre voksne derude gør et virkelig godt stykke arbejde, men det ændrer desværre ikke ved, at normeringen er alt for dårlig, hvilket vores dygtige pædagoger ikke kan kompensere for, hvor end de gerne ville.

Det betyder en ringe kvalitet i vores dagtilbud, hvilket jeg på ingen måde synes vi kan tillade os.

Udover børneområdet er jeg meget optaget af lighed, særligt i sundhed. For den lighed er der ikke i dag. Hvis du brækker benet får du hjælp, men hvis du knækker psyken skal du selv betale.

Der er kommet en form for gratis psykologhjælpsordning for unge i Horsens. Den dækker dog kun unge udenfor uddannelsessystemet, som er i kontakt med headspace. Der menes nemlig at unge i uddannelse har adgang til en skolepsykolog og derfor har gratis psykologhjælp i forvejen. Problemet med denne antagelse er, at der er mange problematikker en skolepsykolog ikke kan tage sig af, hvilket betyder at der stadig er mange af byens unge, som kommer til at betale for deres psykologsamtaler. Det er i hvert fald ikke lighed.

Jeg er meget optaget af forholdene for børn og unge i kommunen. Jeg synes det er vigtigt, at der er en stemme i byrådet, som selv er ung, og som derfor har fingeren på pulsen, når det gælder hvad det vil sige at være ung og under uddannelse i Horsens. Den stemme vil jeg meget gerne have lov til at være.
 
 
Info om Line:

Pædagogstuderende


Kontakt:


Line Højager Madsen

Axelborg 5C

8700 Horsens


Tlf.


Mail: line5c@hotmail.com 
Socialistisk Folkeparti i Horsens  | sfhorsens@gmail.com