Bettina Mortensen

Mine mærkesager

ANSTÆNDIG VELFÆRD

Vi skal have en anstændig velfærd, så børn får en god start på livet, og ældre får en værdig alderdom. Tid til den enkelte beboer og plejer på plejecentre, og tid til en ordentlig rengøring af kommunens bygninger, efter danske arbejdsvilkår.

 

BEKÆMPELSE AF SOCIAL DUMPNING OG ILLEGAL ARBEJDSKRAFT

Kommunen skal gøre sig deres ansvar bevidst og indflydelse klart. Dels ved at sikre sig imod, at offentlige skattekroner finansierer nogen form for social dumping. Dels ved at stille krav til, eller lave aftaler med, leverandører og entreprenører om at skabe plads til unge under uddannelse i givne kontrakter med det offentlige.

 

BEGRÆNSNING AF UDBUD OG UDLICITERING AF KOMMUNALE OPGAVER OG JOBS

Hvis der skal effektiviseres skal kommunens ansatte inddrages i processen og selv have mulighed for at rette til så udbud undgås. Der skal ikke indgås kompromisser for at spare, kvalitet og godt arbejdsmiljø skal opretholdes. Kommunale ansatte bruger i dag de samme metoder som de private, til en ligeså god kvalitet og pris.

 

Lidt om mig

Bettina Mortensen 44 år. 

Bor i centrum i Horsens.

Har et barn på 21 der læser HF.

Ansat ved 3F Søhøjlandet i Skanderborg som faglig sekretær.

Er en meget udadvendt social person som nyder at tale med andre om tingene og få nogle input til, hvordan hverdagen kan være for andre. Det er nogen gange godt og andre gange skidt. 

Er interesseret i, at alle har det godt på denne jord, så længe de er her.

Bettina Mortensen

Bettina Mortensen
Faglig sekretær i 3F Søhøjlandet
 
43 år
 

Kontakt

Bettina Mortensen
Allégade 25, 2. sal
8700 Horsens
 
Tlf: 2465 9335
bettina.mortensen@3f.dk
Socialistisk Folkeparti i Horsens  | sfhorsens@gmail.com