Betina Ahrnkiel R. Nielsen

Hej, jeg hedder Betina Ahrnkiel, jeg er 45 år gammel, har tre børn og er gift med min mand Per. Til dagligt arbejder jeg som social og sundhedshjælper i hjemmeplejen, hvilket jeg har gjort i mange år.
 
Jeg står på listen for SF til kommunalvalget i år for at støtte op om et parti, som altid har stået mit hjerte nært. Jeg har i sær forelsket mig i partiets miljøpolitik og partiets menneskesyn.
 
Jeg har boet i Horsens i 17 år nu, og har været med til at se udviklingen, der er sket i den tid. Personligt går jeg meget op i kommunens grønne omstilling, og jeg kan se, at flere og flere tiltag vokser op, hvilket jeg håber meget vil være en udvikling, der forsat vil gå i den retning. Jeg synes også, at vi kan rykke os endnu mere i retning af en mere grøn og bæredygtig miljøpolitik, og derfor tænker jeg, at SF skal have en større plads i byrådet.
 
Desuden vil SF i Horsens kæmpe for flere varme hænder i hjemmeplejen, hvilket jeg ser hver dag ville være en god idé. Vi har i forvejen en god ældrepolitik, men det kniber til tider med at nå alt det, man gerne vil. Så med flere varme hænder, ville der kunne blive mere tid til den enkelte borger.
 
Vi har her i kommunen også mange mennesker, der har det svært. Hjemløse, stofmisbrugere og andre socialt udsatte, der har brug for SF’s håndsrækning, for at skabe betingelser for et bedre liv. Dem håber jeg også meget på vil blive prioriteret højere i den kommende tid, hvilket jeg ved de gør, hvis SF får en større plads i byrådet.
Info om Betina:


45 år og social- og sundhedshjælper.


Kontakt:


Betina Ahrnkiel Rasmussen Nielsen

Tlf. 25540054

Mail: b_rasmussen@stofanet.dk
Socialistisk Folkeparti i Horsens  | sfhorsens@gmail.com